Nechci už psát básně

Nechci už psát básně

Anotace: .

Nechci už lyricky skládat slova k sobě
a v popisu přírodního míru, skládat je k sobě v rýmu.
Odhazuji okovy básníka, aby každé mé povídání mělo smysl
a aby se možná z jednoho druhý rým vyskytl.

Chci ze sebe zvracet pocity, zrazenost, nenávist
tak jako krvácí rány , jenže nehmotně
A že je to z mého nitra chci si být jist
a né balancovat mezi slovními obrazy pitomě.

Nechci už psát básně.
Nechci aby byly kvalitní
Chci a na to klidně říkám ,,jasně´´
to aby byly stoprocentně ,,mý´´.

Nechci už psát básně
chci psát třeba hovadiny
Nebaví mě mučit prázdnou mysl zase
Chci být už jiný...

Vy čekatelé pozitivních myšlenek za každou cenu
Vy čekatelé hlubokých myšlenek za každou cenu...
Za svobodou se ve slovech ženu
proto se prosím nezlobte za změnu...
Autor 8Zdenek, 21.08.2021
Přečteno 130x
Tipy 11
Poslední tipující: ccigg, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, paradoxy, Marten, Achilleus Naso, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já taky nechci psát básně...;-)básně píší mě...

13.02.2022 15:09:52 | Marten

Jo jo, ja ti ruzumiem. Najväčšie Tao sa nedá vysloviť ani napísať (iba cítiť) Urobil si na ceste poznania ďalší krok...

22.08.2021 04:47:50 | Sstano

Dej svobodu svým myšlenkám ...

21.08.2021 18:55:38 | Fialový metal

...dej svobodu svým básním...;-)

21.08.2021 18:50:27 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí