V RYTME NOCI

V RYTME NOCI

Pod rúškom noci

hrkútajú kosti

tancujúcich bosky,

telá sa k sebe lepia

ako vlhké bozky.

 

Hudba vlní horizont,

niekde v diaľke letí drozd

nestrácam rytmus.

Vo vnútri si vôbec nie sme cudzí

čo sa v tebe zlomilo,

keď ma tvoje oko

v dave uvidelo?

 

Jedovatá koruna

z mojej hlavy bola sňatá,

nie som pre teba

už viac svätá.

Keď sa zdá,

že sa to viac nedá

tak stále tancujem ďalej.

 

Čo je to nádej?

Hustia mi ju do hlavy,

a aj keď lietam

nemám krídla

som víla,

tá, čo si celou skladbou

život presnila.

 

Nad ránom padá rosa,

to už na našu pieseň

tancujem bosá

ostrý náboj

preletel okolo vlny

mojich bokov.

Niekde tu

v rytme noci

nájdeme všetci svoj eden a pokoj.

Autor Pettie, 26.08.2021
Přečteno 153x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Lexi, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět krásná, pokračuj v tanci slov, máš tam co sdělit ;o)

26.08.2021 20:56:33 | Ray Magini

Ďakujem za všetky milé slová, veľmi ma to teší :)

28.08.2021 15:21:39 | Pettie

Nemáš za co, jsem rád, že jsi ráda :)

30.08.2021 14:39:28 | Ray Magini

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí