Láska pro peníze

Láska pro peníze

Anotace: Láska pro peníze

Co hledá dnešní moderní žena
muže s mírami ideálními
ne na těle
ale v pěněžence s kartami kreditními
láska se vzdálila
jen peníze zbližují
když pak dojdou
dva od sebe se odcizují
pravdou že bez nich žít se nedá
pro ně kde kdo cokoliv udělá
štěstí ani zdraví se za ně nekoupí
jen ti co nemilují se kvůli nim vykoupí
Autor kikin87, 28.08.2021
Přečteno 143x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí