Namyšlena barbína

Namyšlena barbína

Anotace: Namyšlená barbína

Potkávám ji každý den
luxusní oblečky jde si ven
užívá a užívá
kabelek plná skříň
myslí si o sobě
jak není šik
namyšlená barbína
ze svýho to nemá
střídá chlapi proč...
aby na to měla
ani kila make-upu
je neudrží s ní
může být sebevíc sexy
vydrží u ní stejně jen pár dní
Autor kikin87, 29.08.2021
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, paradoxy, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí