Jsme to my

Jsme to my

Anotace: Jedu si svoji lajnu. Prostě už nemá jinou možnost

Jsme to my
Kolik z nás bloudí životem
Kolik z nás jen tak je
Kolik z nás najde to co chce
Kolik z nás to raději propije

Jsem budižkničemu
To slove mě ničí
Nevěřím tobě, nevěřím ničemu
Nejsem to já, kdo tahle slova křičí

Plus a mínus, máme v tom jasno
Já však bojím se vlastního nápadu
Je to má myšlenka, tak trochu není ji rovno
Nepolevím, stejně kam chci si pojedu

A tak zříkám se práva na vaše soudy
Budu se smát, budu vám na obtíž
Prý poslouchat má svoje výhody
Tak proč to, co slyším, mě sune k propasti blíž?
Autor Nezvaný a nevkusný, 04.09.2021
Přečteno 198x
Tipy 3
Poslední tipující: paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí