NEDEĽNÁ ÚVAHA

NEDEĽNÁ ÚVAHA

Anotace: o čom uvažuje moja duša

Vinú sa prúdy vetra

obaľujú ma

do kašmírového svetra.

Som tmy nevesta

životom vedie hrboľatá cesta

jesenná láska je pekné klišé

najmä keď na vrchol

vystúpila ešte v lete.

 

Toľko pocitov,

toľko nových vnemov

nestíham, keď som s tebou

chcem ti umrieť v náručí

počúvať z nej ako potok zurčí

a nech život určí

či sa naše hrboľaté cesty

stretnú a pôjdeme spolu v ústrety

sľubovanému novému svetu.

 

Nikdy, nikde, s nikým

necítila som to, čo teraz cítim

vnútro mám sťa láva

pýtam sa sama seba či som krava,

že ma srdce zas ovláda

a hlava sa nechá...

Opustila ma všetka pýcha

moje rozhodnutia sú mi dýka,

čo mi pretne srdce na trikrát

a celý cyklus môže začať ešte raz.

Autor Pettie, 05.09.2021
Přečteno 124x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Psavec, Vivien, paradoxy, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejen ženám nesluší ty ostřejší slova, která za mě nemusejí vůbec být. Vnímavý lidé čtou mezi řádky :) Hoď se do klidu a poslouchej to, co je :) Jinak pěkný surový text :)

07.09.2021 19:32:31 | Ray Magini

život je občas ostrý sám :-)

07.09.2021 23:16:44 | Pettie

Parádní, ST.

05.09.2021 11:53:42 | Vivien

ďakujem zo srdca, drahá Vivien :)

05.09.2021 12:20:54 | Pettie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí