30 rokov

30 rokov

https://www.youtube.com/watch?v=Aoh2hFXU8VM

 

Nechcene počatá bola možno v násilnú noc...

neuskutočnený podpis potratu podal je prvú pomoc...

O kučeravý prameň vlasov skoro neotvorila oka,

v jari jej života bola cítiť akási stoka...

 

Bola však rodinou pred ňou chránená, 

nevedela úplne, čo sa deje a čo to znamená...

 

Vďaka sile vysušeného štvorlístka v knihe jej života,

dlaždili jej cestu vždy pomoc a povzbudzujúca veta.

 

Ktorej sa vždy na potrebnú dobu chytila, 

vďaka tomu sa silnejšieho potenciálu nasýtila...

 

Štvorlístok vo vlnitých pramienkoch múdrosti a radosti knihy jej života 

ožíva a zapúšťa korene....

pomaly učí sa, čo to znamená šťastie nepodmienené...

 

Zo štvorlístka rozrastá sa celá rastlinka, 

kvitne a rozsieva naokolo svoje požehnané semienka...

 

Môj štvorlístok vyživujete i Vy priatelia mojí drahí

Dostala som toľko pomoci, 

dostala som toľko lásky, 

učím sa od každého, kto mi je blízky...

 

...ĎAKUJEM ZA VŠETKO  :) 

 

 

Autor ZUZ271, 09.09.2021
Přečteno 186x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky Slovenským pondělkům v televizi:-) jsem Tvoji báseň hravě přečetl a i se líbila.Drevokocůr byl, je taky dobrej:-))

17.09.2021 19:03:39 | Jeněcovevzduchukrásného

AJ MY TEBA*** ST* :-D*

09.09.2021 12:21:09 | Frr

Dakujem ;)

11.09.2021 11:44:56 | ZUZ271

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí