Návrat na parket

Návrat na parket

Anotace: Po izolujícím pocitu, návrat frenetického b, beatu a potu. Reflexe noci.

   flashback na danceflór vajb

           dvanáct měsíců v bedně bez mejdanu, frenetické pohyby, 

             nejisté stahy hrudníku a bránice, konvulze, odtažitá stamina,   křečovitá rozvernost, euforie v nozdrách, 

 

           cítím se jak žralok, co vyplul ze svých rajónů a zákrut

               mezi ostatními dravci, s pár kily navíc, tancuje shuffle, 

               x-step, dnb step & crossfoot, 

        perifernĕ klene oči,

         vnímá vykoulené smažky i sotva zletilé mařky, 

           jak stále mladší a obnaženĕjší, 

           tlejí pot & extázi & estrogen

            a jejich hmyzí oči 

                a zmijí vajb, 

          se linou danceflórem, 

           jako pekelná pěna od 

       úst a na čelo 

       a čarodĕjové dobrodĕjové

       v zákulisí rýsují sladké 

        srdce hořkosti a zrzavý 

        krocan za mixy diriguje 

        šílený bláznivý pochod 

       k vinnému, otřesenému 

       ránu v provinční džungli

         rodného malomĕsta. 

 

      

 

Autor Happyyz, 11.09.2021
Přečteno 159x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí