Začarovaný kruh

Začarovaný kruh

Pro jedinečnost minulého okamžiku
utkal jsem z času smyčku dokonalých chvil.

Abych uvězněn v onom oku
mohl neustále omílat, co se již nikdy nevrátí.

A přestože toužím po věznění v kruhu svých vzpomínek,
smyčka se snaží rozpojit ze všech sil.

To přítomnost se drze vkrádá do mého světa,
který je jak vesmír z karet chladnokrevně pohlcován
černými děrami reality.

Nelze se vrátit..
přesto v mém skladu touhy visí desítky zpřetrhaných smyček.

Co se dá dělat..
je čas začít znovu snít...to snad ještě mohu.
Autor smarstin, 15.09.2021
Přečteno 163x
Tipy 4
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tak :-)

16.09.2021 10:20:42 | smarstin

Začít snít a poučit se z chyb...
a žít a dělat chyby nové a lepší :-)

15.09.2021 18:13:16 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí