Znovuoživená

Znovuoživená

Anotace: ...

Polámaná

znovu vstala.

Tolikrát!

Upálená

žádná šťáva.

Jen popel zbyl.

Tvá voda živá

probouzí

tu co neměla z čeho růst.

Láska,

co nosila

hluboko v sobě,

vrací se 

v tvých očích,

v tvých dlaních,

které nosí 

její vlastní krev

skrze tvé žíly. 

 

Autor Melfëa, 16.09.2021
Přečteno 129x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, Marten, Psavec, Jan Urban, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí