Lásky veto

Lásky veto

Anotace: Napsáno: 19.9.2021 Pro R.

Sbírka: Růžové dno

Chci skládat básně jako dřív,
kdy láska byla pouhopouhý hřích.
Již nesnesu pomyšlení vedle tebe opět stát
a vroucně tě zas milovat.

Ty dva roky by hlava chtěla vrátit zpět.
Vydat příkaz: "Zapomeň a běž!"
Přesto srdce mělo právo veta,
které ho s láskou rozmetá.

Nevím co jsem dělat měl.
Nejsem svatý,
avšak já svůj slib dodržel.

Autor Miborrow, 18.09.2021
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: kikin87, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí