Recept na život

Recept na život

Anotace: Jak chutná život

Sbírka: Verše z bytu

Do velikého hrnce
bez poklice
naleju pět litrů krve
přidám hrst rozumu,mazanosti,
špetku intelektu, vysokou dávku kreativity
a aspoň půl kila fantazie
musím stále míchat
aby se život nesrazil a nevytekl z hrnce
postupně přidávám další um, dovednosti,zážitky
a nechám na plotně vařit

nastrouhám vlastní pocity,chmury,radosti všedních dní
nesmím zapomenout na koření v podobě zážitků,alkoholu a děvčat
následně obsah hrnce
přes síto scedím
pokrm života na talíř dám
sníst se ho ale neodvážím
Autor Petr27, 19.09.2021
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, ZUZ271, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kočička s pejskem vařila dort...;-) ale líbí se mi nápad...

20.09.2021 14:07:47 | Marten

díky moc :)

20.09.2021 18:40:15 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí