Krach

Krach

Na obřích pláních se pohybuješ,
pláních své vlastní mysli,
však dobře si rozmysli,
kam půjdeš.

Není radno si zahrávat,
stejně nebudeš nic chápat,
bude ti připadat všechno cizí,
vysychá ti pomalu potok tvé mízy.

Zaprášená cesta,
všechno jak z jednoho těsta,
pravdu hledáš,
každou chvíli smutný sedáš.

Ve vlastní hlavě se ztrácíš,
topíš se v myšlenkách,
záchranný kruh si házíš,
a stejně to nepomáhá.

(1. 12. 2015)
Autor Mr. B, 23.09.2021
Přečteno 111x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, root, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak asi ten kruh má někde díru a uchází...zalepit :-)

23.09.2021 12:22:54 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí