Opilé slunce

Opilé slunce

Pod prohřátou Pálavou
s horkým sluncem nad hlavou
nalil jsem si sklenku vína,
snadněji se zapomíná

Slunko na mě mrklo,
trošku vína mi usrklo
Slunko se mi směje
odvěkou píseň mi pěje

Kam odcházíš sluníčko?
Sečkej ještě chviličku
Dál se mnou opíjej
hezké časy vzpomínej

Musím zapadnout za vrchy Pálavy
zmizet v končinách dálavy
ale zítra, přesně v tomto čase
se tu objevím znovu, objevím se tu zase
Autor Osamělý básník, 23.09.2021
Přečteno 209x
Tipy 11
Poslední tipující: Fil, Iva Husárková, Psavec, Marten, root, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkně vyhřátá...díky tobě jsem zavzpomínal na mládí, léto a Mušov...;-)

23.09.2021 18:28:54 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí