O trn růže

O trn růže

O trn růže červené

když na zahrádce zavadí

ten kdo si pozor nedá

pak se naštve

au to bolí

a kapička krve

rozmázne se po lýtku

To je jako

probudit se ze sna

do našeho světa

co je občas plný

rozmanitých povyků

Autor Fil, 29.09.2021
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Akrij8, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí