Prízemná noc

Prízemná noc

Anotace: Nič nie je ako sa zdá...ani tie úvahy

Dve hodiny ráno, pozerám sa z okna na svet
Márne hľadám spánok, bordel už mám v hlave
Mesiac usmieva sa, svojim krivým úsmevom
Vietor pohráva sa ako auto s Dannym Kruegerom

Rýchlo ako on, deriem si to zákrutou
V hlavealo slov, zákruta je životom
Raz do nej vojdes, nie je cesty späť
Kĺže ako píla na kôre, keď ideš preč

Odchádzaš z nej ako víťaz tour de France
Veľká voda, priam príval, nie tichá, ale búrlivá
Otočíš sa dozadu, pozeráš sa na trasu smrti
Ako kúsky z povrazu, niečo tuná veľmi smrdí

Hľadáš háčik, azda také to zas ľahké nebude
Priletel tu vtáčik, ktorého spev má hneď prebudí
Oči podliate krvou ležím na zemi, som vážne mimo
Sen sa v realitu premení, na hlavu som dostal kilo

Bitka prudká v bare, kamoši sa už za mňa hasia
O chvilu som na are, oni na cpz ako banda prasiat
Načo chlapci kalite, keď to nevie vaše telo ustáť
Ak sa po bitke vrátite, zajtra na bare je vaša busta
Autor Mollusca, 30.09.2021
Přečteno 176x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí