Den

Den

Střechy měst

z nich voda kape

na fasádách otisk dne

co šlape

 

Jen tak plyne

v rytmu času

den co mění svoji krásu

 

Pro každého

trochu jinak

jako by se vysmíval

pyšný jako paví král

co se o nic nestará

jen si s námi zahrává

že má tolik barev

a nikdo mu nestačí

 

Položí tě na záda

řekne dobrou noc

až se vzbudíš

zas tě má

sobě pro radost

Autor Fil, 02.10.2021
Přečteno 215x
Tipy 19
Poslední tipující: Amonasr, Vivien, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, šerý, Frr, mkinka, Iva Husárková, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mozaika "všedních" dnů, darem a každý si najde, prima to máš.

02.10.2021 21:49:07 | Vivien

Díky za komentář Vivien myslím že to je docela ok

02.10.2021 21:53:03 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí