Volební

Volební

Anotace: ...

Přišla na nás zase bída,
4000 na měsíc na nákup jídla.
Ani srp a kladiva
na lidi se nedívá!
S SPD jsme také v řiti,
to je naše živobytí!
Snad alespoň Přísaha
nesvleče nás do naha!
A co všechny velké strany?
Prolhány a uondány!
Kdo se ještě nestydí?
Řvát, my jsme tu pro lidi!
A tak pro svá zlatá bidla
zase kašlou na pravidla!
Volební to bude klání
a k tomu jsme všichni zváni.
Aby pro ty "zlaté" časy
rozhodly se všechny rasy.
Po volbách jsme zase lůza,
prostě děs a prostě hrůza!
A tak vaše pozvání
mi jen falší zavání!
I přese vše půjdu volit
a nedám se ničím skolit!
Přeji vám všem šťastnou ruku,
děvčatům a taky klukům!
Nenechme si otrávit
důvěru, že bude líp!
Autor Inge, 02.10.2021
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...psaný bez patosu a to se cení...;-)

03.10.2021 15:21:50 | Marten

Dobrý, aktuální, vtipný. Spíš tragikomický. A asi i celkem realistický.

03.10.2021 06:58:18 | Koala

Omeletu z (voleb)
ASI MÁM
Kterou ... radši s ANO
Nesnídam

TAŠKAŘICE NA PRAVICI
VLEVO ZVEDÁM RUKAVICI

Možná ...
STŘED
Netlačí se vpřed
ALE vidím VŘED

A VY
MÁTE JASNO HNED?

02.10.2021 22:27:58 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí