Popelka

Popelka

Anotace: taky nebyla princezna

 

Jsou to ty stejné pachy, ten papír, ta tuž,

co nechce si přiznat, že múza byl Muž.

Čtyřikrát polkni, než řekneš to jméno.

A odpusti sobě, ne komu má být odpuštěno. 

Mé pero v prstech, tak tupé a křivé,

čtenář se vzbudil, a už zase zíve.

Ach, múza je bolest co ježí se v zátylku

a ze skelné vaty má průsvitnou košilku.

Hmm, vezmi ji do dlaní do půlky těla,

vydechni. Přiznej, jak dobře ti dělá.

A texty znovu se vlní a tančí,

jak málo stačí. Ach, jak málo stačí!

Tak vyběhni z bytu a říkej jen Ano,

před žádnými rty dneska neuhni stranou.

Na schodech nenecháš vzkaz, ani střevíc.

Ahoj, mám podmínku - ať to bolí co nejvíc.

Děkuji.

 

 

 

 

 

Autor Megan, 07.10.2021
Přečteno 281x
Tipy 14
Poslední tipující: gallatea, Jan Kacíř, Iva Husárková, Ucitelskej, J.P.Jacques, Koala, Psavec, šerý, Fialový metal, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okej, tak to je pěkné, nápadité a originální. bravo

07.10.2021 12:57:13 | J.P.Jacques

Zajímavý a dooost dobrý...

07.10.2021 12:54:14 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí