Někdy

Někdy

Anotace: ...to stačí jindy ne...

Někdy stačí jen malá chvíle,

aby si potkal či minul lásku, 

do očí pohleděl víle,

však dal si i odpověď na otázku...

 

Někdy stačí jen okamžik pouhý, 

a prosíš ať dá ti ještě chvíli času, 

ale jak utlumit človečí touhy

když Pán Bůh tak zásobil její krásu...

 

Někdy by stačilo posečkat chvíli,

a mluvit spolu co může být dal,

když někdo je tu závislý na moje síly

ten někdo jemuž jsem život ze sebe dal...

 

Někdy se zdá to všechno snadné, 

ale to nezměníš i kdyby srdce ti rval ,

vyřešit příčinu jsou důvody padné

a ne že jsem pro život si jí nevybral...

 

Někdy právě proto že jsem tu abych I při jiných stál 

A celou svou bytostí je miloval

 

 

 

Autor chalcedon, 11.10.2021
Přečteno 184x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

11.10.2021 17:36:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí