Antidepresiva

Antidepresiva

Anotace: .

Mám mysl pod clonou
jako bývá měsíc za mraky
clonou která mi pomáhá žít
a zároveň život zabíjí, výměnou za klid.

Mám skryté slzy za clonou
a odbourávám zlozvky
Za chemickou clonou
mám taktéž skryté i výkřiky...

Ale tam někde uvnitř je pohřbena pravda
hořím když se jí snažím vykopat
Čím dál tím víc si něco ve mě žádá
prostě chodit kolem a spíš se jí nevšímat.

Nechci tomu ale propadnout
chci být víc než k lítosti
Je ve mě zatmění měsíce,
které clonou zlé řeky přemostí.

Ale tam někde uvnitř je pohřbena pravda
hořím když o ní otevřeně mluvím
Proč musím žít chemický život
sám tak úplně nevím...

Ten oheň bolí k zešílení
Nemůžu ho vydržet
Nemám sílu být ten
kdo si nechává na sobě záležet.
Autor 8Zdenek, 17.10.2021
Přečteno 143x
Tipy 8
Poslední tipující: OpilyJohn, šerý, J's .., mkinka, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc rozumím. Hodně síly.

17.10.2021 14:43:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí