Bud' fit

Bud' fit

Podívat se na hvězdy

pak se začít smát

v hlavě trochu vína mít

položit se na gauč

vůbec na nic nemyslet

prostě jenom být

 

Usnout v dobré náladě

smutek není na skladě

ve snu chodit po městě

vyčůrat se na cestě

pak se rychle probudit

a být zase trochu fit

 

Než tě práce unaví

 

Až tě práce unaví

dej si trochu vína

podívej se na hvězdy

to je přece príma

Autor Fil, 21.10.2021
Přečteno 201x
Tipy 10
Poslední tipující: Aida, Megan, Amonasr, Psavec, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super! :) Jen si dát pozor, aby si z toho snu člověk nenačůral do postele.

04.11.2021 22:16:05 | Megan

Souhlas. Prima napsáno.

21.10.2021 04:56:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí