Konzument

Konzument

Anotace: Extatická báseň animální přitažlivosti, psáno na koncertu free džezového uskupení.

Jsem konzument života umění básní hudby džezu červeného vína chmelového moku kukuřičných lupínek barevné salsy života obarvené v tónech melodiích abstrakcích geometrických tvarech 

Jsem nebeský konzument hyperkonzument lyrický absorbent konzument myšlenek 

Jsem rafinovaný konzument hlasů přesycených jasů neskutečných odstínů a palet 

Jsem mrtev již dávno a dávno mrtev 

,konzumní doba vzorce schémata tvary chapadla

  zlomené mechanismy

    odkrvené sny

     vysypané depozity knih

 

       pomlka jazzový groove grův 

        graciézní geniální spontánní degradující inteligenci do bodu červí díry 

       hlasy španĕlských dĕvčat orgonomie letadel 

         persony tvaru stínů odlesky odletu myšlenky 

 

          kukuřičná drť unaveného básnického mozku 

           hardship - deprivovaná čast utopického života utápĕného v neštĕstí 

        umírajícího ulpívajícího v utrpení samotĕ verších bezdĕtnosti svobodĕ úzkosti 

           prchlivé netrpĕlivosti nerozhodnosti útlaku z cizích rozhovorů 

      útřzků životů živejších než ten tvůj  

       na oko na okamžik na třeskmutou chvíli kdy jsi soustředěný do černé díry obrazovky 

       níž než rtuť 

         

  Analogováhora

     fluida z haiku 

      hlas vokálistky 

 

 

   Nebesa střih krb

    popel rozfoukanýchfreejazovýchnocí

...

Autor Happyyz, 25.10.2021
Přečteno 244x
Tipy 9
Poslední tipující: ukrytá v máku, mkinka, OpilyJohn, Sonador, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je grandiózní dílo. Díky!

26.10.2021 17:40:52 | OpilyJohn

...ST!

26.10.2021 09:51:58 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí