Gucci kalba

Gucci kalba

Tak na kalbu z tohohle choroš pátku,
Ukládám si more něco na památku,
Rád bych to někdy co nejdřív zopakoval,
Takovej hafo ranec pico přepal,
Doporučuju se naučit vázat oprátku,
Protože na tyhle rýmy nemáš posádku,
Od tý doby co jsem z báglu vytáhl váhu,
Citil jsem se jako na nějakým gucci svahu,
Po 20 minutách od poslání první koule,
Tělo bylo v píči v imaginárních poutech,
Nečekali jsme až takovejhle nájezd,
Oči v píči lítaj po místnosti, totál nářez,
Po cca 3 hodinách ve stylovým tranzu,
Dali jsme si more vynucenou pauzu,
První chyba večera, došlo nám pití,
V 1 ráno nezbývalo nic než na benzinku jíti,
Takže čas se začínal chýlit na další,
Znova jsme měli v plánu poslat celou,
Najednou divnej pocit, píčo choly mě berou,
V břiše Skrillex, grc reflex stoupá výš a výš,
Myšlenka, jak to mám asi teďka zvládnout,
Nakonec všechno v pohodě, to si kurva piš,
Když potom začal opadat ten největší hype,
Začali jsme město, jméno, zvíře, věc hrát,
Mega zábava, na nějakou chvíli zlatej grál,
A potom Palčiho videa vstoupily na scénu,
No co si budem, zbytek noci byl extrém,
12h mluvení jen v rýmu udělilo svou cenu,
Ranní IQ bylo celkově tak kolem třiceti,
Ofc i s gaučem, píčo co si myslíš, jebe ti?
Důša to zvládl skvěle, spát šel až k ránu,
To se s klidem odpouští, musel upustit páru,
Míša klasicky kvalita, trochu víc se odvázal,
A na každou mojí větu perfektně navázal,
Za sebe ale můžu jenom říct, gucci kalba,
Low IQ věty lítaly o sto šest, plná palba,
Křeček, kterej chytal more v křenu křeče,
A přísahám píčo nic přes něj neproteče,
Poté padla řeč na 2 zkurvený černý krtky,
To už bylo moc, nekecám, fakt totální mrdky
Nakonec se s vámi rozloučí to jedno slůně,
Mysleli jsme, že to slůně pořád jenom stůně,
Ale píčo bacha, ono jenom stálo u jeho tůně.
Autor Matro da Vinci, 30.10.2021
Přečteno 180x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

DO PIČE - TÝÝ DEGEŠ-to je šuki šukareň jako na Agoře pod Akropolu v kaváreň***ST* :-D*

30.10.2021 22:48:39 | Frr

Pusťte ven Davida

31.10.2021 07:20:13 | Matro da Vinci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí