Víkendová akce

Víkendová akce

Byl jednou jeden přeplesk,
Ten se o víkendu přešleh,
Byl přešlehanej tak moc,
Že byl vzhůru celou noc,
Zbouchali jsme celý géčko,
On si k tomu dal i éčko,
Málem jsme se vypnuli,
Tak jsme si na to šlehnuli.
Autor Matro da Vinci, 31.10.2021
Přečteno 172x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Existují autoři, kteří píšou skvěle hlavně v době, kdy to trochu přeženou.
Sorry, ale ty k nim rozhodně nepatříš.

31.10.2021 19:30:55 | Schíza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí