Nevadí

Nevadí

Anotace: Dokonalosť je gýč...

 

Občas sa to stáva

že nevieš nájsť

tie správne slová

 

to nevadí

 

Občas sa to stáva

že spravíš chybu

aj keď sa snažíš

zo všetkých síl

 

to nevadí,

nevadí,

nevadí

 

Občas možno spadneš

nech máš akokoľvek

víťaznú sériu

ale nie si porazený

keď znova vstaneš,

keď máš svoju víziu

neprestávaj to cítiť

keď stále vidíš ju

 

Nevadí

keď to občas neladí

nevadí

že schody zahrali

svoju melódiu

zažili si toho dosť

a vypočuli si príbehov

habadej, ako jazz

 

Yes! život nie je pes,

život nie je zlý

nevadí keď niekedy

zabudneš na to krásne

ono to v tebe stále je

a ver že ti to svetlo zažne

v ten pravý čas

 

Premýšľal som či

túto báseň zaradiť

medzi ostatné

nie je dokonalá

ale nevadí,

to nie je žiadna...

 

Ale aspoň viem

že to čo cítim

je ozajstné

 

Nevadí

keď niekomu

nie si pochuti,

nevadí

že niekto nevidí,

že to na čom záleží

si aj ty

 

...Ale nezabudni

na to ty,

na tebe naozaj

záleží...

 

Nevadí

že nie si dokonalý,

dokonalá

dokonalosť je gýč

ale aspoň si skutočný,

skutočná,

si to čomu sa hovorí

"Niekoho hviezda"

Autor Dávid, 02.11.2021
Přečteno 235x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, šerý, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevadí, že spadneš tisíckrát,
nevadí, vždyť blízký má Tě rád,
pro něj si hvězda zářící,
i když máš zrovna smutek na líci...
Krásný adventní čas, Davi... opatruj se

12.12.2021 18:25:08 | Emily Říhová

Ďakujem, krásne sviatky aj tebe, Emily :)

13.12.2021 18:14:39 | Dávid

Moc se mi líbí. Tleskám.

02.11.2021 20:35:43 | mkinka

mkinka ďakujem, zo srdca :)

02.11.2021 23:25:55 | Dávid

rádo se stalo.

25.11.2021 06:05:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí