Vzpomínky

Vzpomínky

 

Jako sledovat film s vypnutým zvukem

Jako ticho přehlušené hlukem

Jako kniha čtená pozpátku

Jako jizva na památku

Jako nádech bez výdechu

Jako bolest pro potěchu

Jako nenaplněné přání

Jsou vzpomínky bez zapomínání

Autor Klára Němcová, 10.11.2021
Přečteno 187x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Marten, Amonasr, šerý, zdenka, Rozmarýna, Sonador, Iva Husárková, Psavec, J's .., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně, že není ještě hůř !
Jako láska bez malování.
Jak malování bez milování.
Jak milování bez zádrhele.
A ten zádrhel co žije blízko Tebe.

10.11.2021 22:37:49 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí