Neviditeľná stena

Neviditeľná stena

Je tam medzi vami
Vysoká a pevná
Vytvorená ostrými slovami
Svojho postavenia sa nevzdá

Nespadne sama
Vydrží aj náznak lásky
Nevedie cez ňu brána
Nevidno cez ňu vrásky

Vrásky čo spôsobuje v duši
V duši na druhej strane
Ruka do nej búši
Pokrok nenastane

Stojí tam už dlhé roky
A stále rastie ďalej
Dajú sa rozobrať jednotlivé bloky
Ak je tam ešte nádej

Nádej vo vzájomný rešpekt,
Obdiv a pochopenie
Nie je to len jeden aspekt
Ale nájdenie novej harmónie

Chce to odvahu a trochu času
Nie každý to chce a zvládne
Ale možno objaví novú krásu
Možno plamienok znovu zažne

 

Autor Xixik, 14.11.2021
Přečteno 96x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náznak lásky a její vrásky.) snad bude vše dobré

14.11.2021 08:26:04 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí