Rodinka jak má být

Rodinka jak má být

Anotace: Rodinka jak má být(dva úžasný taťkove a dcerka emička)IG-tata_pece_buchty

Poznala jsem na insta
jednu skvělou rodinku
oni jsou pro mě výjimečný
sleduji je každou hodinku
mají krasnou holčičku
se jménem emička
má skvěle dva táty
kteří jsou její zlatíčka
starají se o ní lépe
než kde jaký hetero pár
tak proč spousta lidí
stále proti gayům něco má
Autor kikin87, 14.11.2021
Přečteno 181x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uff, předvádět své dítě na Insta? ... úchylné...

14.11.2021 16:57:35 | ZH

Když se dělají věci s láskou, tak lze vše.

14.11.2021 12:07:20 | paradoxy

To ano a oni o holčičku pečují nejlépe lepší rodiče si vybrat nemohla

14.11.2021 12:11:32 | kikin87

:)hm

14.11.2021 11:28:15 | Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí