O VĚČNOST VÍC

O VĚČNOST VÍC

Anotace: .

Nebojím se toho
až se rozletím
každá část, z rozfoukané pampelišky
budu já.

Moje vědomí je svíčka v moři
svítící ospalým námořníkům.
Teror zániku mysli, nebude terorem
až se znovu naučím tančit s jepicemi...
Věčný tanec
pod hvězdami...
Autor 8Zdenek, 15.11.2021
Přečteno 110x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, Psavec, šerý, Holoxicht, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkná mystika, píšeš dobře...;-)

13.02.2022 15:07:00 | Marten

Zejména ta první strofa.**

15.11.2021 20:37:56 | šerý

Líbí se mi přirovnání k pampelišce.

15.11.2021 14:00:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí