Nebezpečí povolání

Nebezpečí povolání

Další den, kdy jsem zase málem umřel.

Nebezpečí povolání, elektřina to je živel.

Vůbec by mi nevadilo, to jsem třeba neviděl.

Smrt, za kterou by se snad ani Mrštík nestyděl.

 

Náhoda neexistuje, asi tu mám ještě být.

Štěstí neexistuje, něco mě nechce nechat umřít.

Ale moc tomu nevěřím, tak jak si to ověřit.

Já, smrt a osud, nepřestaneme soupeřit.

 

Autor NPPPP, 16.11.2021
Přečteno 137x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, Lighter, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z nějakého důvodu se to uploadnulo podruhé. No co...

17.11.2021 13:16:20 | NPPPP

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí