V TMAVÝCH ULIČKÁCH

V TMAVÝCH ULIČKÁCH

Na veži na hlavnej

odbilo nedávno desať.

Z ulice sa vytráca vrava

a napĺňa ju chladná láva

teraz je čas bežať,

bežať od tvojich návykov

občasných nevinných zlozvykov

vyhýbať sa slovným prestrelkám

veľkou obkľukou,

chcem čítať z oblakov

tak ako kartár číta

z papierovej duše stromov

dookola hľadať domov

pochmúrna jesenná noc

srdce volá o pomoc

príď mi v ústrety

niekedy o polnoci

vpijeme sa do farieb noci

všehomír nám bude svietiť

aj v tmavých uličkách.

Autor Pettie, 16.11.2021
Přečteno 106x
Tipy 8
Poslední tipující: Friday, Iva Husárková, Psavec, DonBirell
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Barvi noci přijdou.) ony přijdou a hodně štěstí

16.11.2021 22:10:20 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí