Záhada

Záhada

Listí už je na zemi

skoro zataženo

obloha se mračí

kdyby to byl sen

 

Lidé chodí po chodníku

kousek tepla nosí si

myšlenkama někde

v teplé místnosti

 

Vánoce se blíží

a někdo je nemá rád

nemá v sobě světlo

anebo ho nemá komu dát

 

Smutek někdy převládá

člověk se pak přemáhá

chybí radost volnost štěstí

to co život dělá lepší

 

život někdy bývá divný

v tom je velká záhada

Autor Fil, 18.11.2021
Přečteno 165x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Psavec, Sonador, paradoxy, Iva Husárková, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy záhada hlavolamu
je život který prožívám
občas jen sama sebe ráda klamu
když do zrcadla se usmívám.*
File..někdy to tak je,
ať máš více chvilek,
kde neschází radost a úsměv. ;)

19.11.2021 21:43:51 | jenommarie

Z básně cítím teplo. Dobrotu. ST.

18.11.2021 01:19:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí