Cesnačik

Cesnačik

Ležíte pri sebe
Ruka v ruke
Rozvalení na gauči
Ako dve grule

Snažíš sa dýchať rovnako ako on
Nájsť súzvuk, rovnaký tón
Občas urobíš nádych po jeho výdychu
V ten moment ľutuješ bytostnú chybu

Je totiž ten večer keď túliť sa chce
No na večeru zjedol hlavičku či dve
Po tom všetkom Ti chce vlepiť vrúcnu pusu
Ty sa škeríš, modlíš, trasieš od hnusu

Nepomáha žiadna žuvačka či ústna voda
Ak neustúpi, hodíš šabľu do záchoda
Radšej mieriš rovno do studenej sprchy
Dúfaš, že voda prekryje neprijemné pachy

Netrpezlivo čakáš na ďalšie ráno
Keď svieži vzduch a tvoj nos povedia si áno
A nebudeš sa dusiť vo vlastnom byte
Lebo tie pachy zostanú aspoň pár dní skryté

Autor Xixik, 22.11.2021
Přečteno 150x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, romantika plná hutí .) miluju

22.11.2021 20:00:36 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí