Budou šťastné a veselé?

Budou šťastné a veselé?

Anotace: Vánoce jsou krásné svátky, když máte kolem sebe ty, které chcete...

Začne tiše padat sníh,
postudí tě na nosíku,
pojedeme na saních,
jenom kousek,tam k lesíku.

Nabereme do košíku
mrkev, brambor, jablíčka,
když budem mít trochu štěstí,
uvidíme zajíčka.

Vezmem dědu, brášku, pejska,
začneme zpívat koledy,
v tom přiletí sněžná koule,
,,Nech si toho,dědo,ty!"

Tak si šlapem tichým krajem,
lehce pofukuje,
doma teplo,čaj s kakaem,
hned nám do smíchu je.

Pomalu se očka klíží,
světýlka a pohádky,
k tomu štěstí, náruč dědy,
zapomenem na hádky.

Kouzlo mají, tolik lásky,
cukroví a prskavky,
Vánoce jsou zase zpátky,
budou šťastné a veselé?
Rozhodni to jako vždy...
Autor BARBYE, 28.11.2021
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: Uličný, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné připomenutí:)

28.11.2021 20:03:48 | jenommarie

Pěkná, zimní, Vánoční.)

28.11.2021 16:55:22 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí