Procházka

Procházka

Dneska v neděli

šel jsem zasněženou

krásnou Opavou

a břehem řeky Opavy

 

Na vodě divoké kachny

se na mě smáli

neprošlapaným sněhem

prošel jsem pod mostem

do Kateřinek vedoucím

 

Zastavil se u bratrance

Hanácká vodka

chutnala mi sladce

 

Potom jsem se rozloučil

do tmy světlé vyrazil

nazdobeným centrem města

pěkná byla moje cesta

 

Známého jsem taky potkal

že prej atˇ du s ním

koupil malou vodku

u vietnamce v obchodě

dvakrát jsem se napil

zdála se být v pohodě

 

On že něco má

řekl tak se měj

zima pěkně začíná

sem ted' veselej

Autor Fil, 29.11.2021
Přečteno 127x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, ARNOKULT, Psavec, mkinka, Sonador, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vesele je z vodky. Jak momentka Ruské fotky.
Pobavils a fajn chvilka u tebe*

29.11.2021 01:26:24 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí