Kávový lógr

Kávový lógr

Napospas sevřené duši a snad to nikdo netuší

o mých nutkavých myšlenkách psaných tuší

 

Napsaných na zamlžená okna mého bytu

se vzpomínkou na tvé dotyky v šerosvitu

 

Polibky od tebe nechávám doznít na mém těle

které se od té noci ještě celé chvěje

 

Od výčitek probouzím se k ranní kocovině

nenaplněná láska prý nikdy nepomine

 

Kávový lógr usedl už na dno sklenice

říkal si, že se to nebude opakovat nikdy více

Autor Anety poetry, 29.11.2021
Přečteno 209x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Uličný, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naštěstí i nenaplněná láska nakonec pomine;) báseň moc pěkná*

30.11.2021 08:36:54 | Sonador

ano, ano jen to chvilku trvá :). Děkuji!

01.12.2021 13:31:28 | Anety poetry

není vůbec zač:)

01.12.2021 14:27:32 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí