neplač příteli

neplač příteli

Anotace: Neplač příteli

Neplač můj příteli
nad zlobou dnešní doby
za pár dní svátky vánoční
rozezní se v kostelech varhany
skvostná hudba co radost
do tvých uší přinese
a smutek z tvé duše
na chviličku odnese
zavzpomínej na své blízké
s úsměvem tam nahoru
a na talíř si dej
kousek lásky a pokoru
vždyť tu nejsi sám
oni jsou stále s tebou
jen se trochu vzdálily
a nečekají tě na rohu
Věř v sebe buď moudrý
jen tak nepřijdou prohry
Autor kikin87, 01.12.2021
Přečteno 170x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Lighter, paradoxy, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi napsala.

01.12.2021 20:19:32 | mkinka

Moc pěkné

01.12.2021 19:17:20 | Fil

Díky moc hezký večer

01.12.2021 19:19:17 | kikin87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí