Chybíš mi lásko

Chybíš mi lásko

Anotace: ...

chybíš mi
 
chybíš mi tak až se mi chce plakat
 
chybíš mi lásko
jsi můj celý svět
 
chybíš mi lásko
tvé rty a oči znám naspaměť
 
chybíš mi lásko
tak, že to popsat nedovedu
 
 
 
...
Autor Akras, 02.12.2021
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mi chybí jedna důležitá láska ale je pryč a odtam není návratu

03.12.2021 09:32:51 | xoxoxo

Cením si upřímných slz s upřímným citem.

02.12.2021 17:11:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí