Uvědomění to

Uvědomění to

Smrt je všudypřítomná.
Vidím jí na každém rohu.
Ta bolest je ohromná.
Každý večer se modlím k bohu.

Nejsem nikdo kdo by mohl kázat.
Dělal jsem spoustu špatných věcí.
Však jsem jako každý kdo se může tázat.
Nikdo s úměním planých řečí.

Svět mě vytáčí do maximálních otáček.
Nezměním směr toku.
Řítím se do ostrých zatáček.
Chci mít někoho po svém boku.
Autor Koubic, 09.12.2021
Přečteno 138x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Lighter, Sonador, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi. vítej zpět. :-))

10.12.2021 03:43:39 | Iva Husárková

Byl jsem dlouho mimo hru,ale jsem zpět.

09.12.2021 22:46:36 | Koubic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí