Sníh se vytrácí

Sníh se vytrácí

Anotace: Sníh se vytrácí

Přituhlo ale sníh nečekaně roztává
kde kdo zase na něho nadává
že zima je hrozná protiva
mezi všemi čtyřmi obdobími
způsobuje spousty kalamit
když je vše pokryto obrazci ledovými
ale i ona své kouzlo má
když nám nosík krásně omrzá
rampouchy které tvoří symfonii
při mírném větru rozezní ji
Autor kikin87, 11.12.2021
Přečteno 140x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Marten, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí