Pondělí

Pondělí

 

Už mě to nebaví, kupovat na splátky veselé pondělí.

Sedím zde spoutaný v neděli.

Už mě to nebaví, a bavit nebude, abyste věděli.

Slyším vás povídat, že mě nic nebolí. Lžete mi.

Hazardní budu hráč, nebo snad sebevrah - nebo nic!

Smrt se s životem nedělí.

 

Počítáte mých stínů, náladu barových skleniček i tu noc,

která si vysvlékla hodiny.

Už mě to nebaví, a bavit nebude, utonout.

Sedím zde v příšeří myšlenek - v nedělním přerodu emocí.

Emocí vláčených životů bez tváří, beze slov, bezmocných.

Emocí spoutané rodiny.

Autor Xardas, 21.12.2021
Přečteno 162x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Marten, Iva Husárková, šerý, Psavec, Sonador, zdenka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...veselý pondělí...oxymorón!...to bych chtěl zažít...;-D

22.12.2021 13:14:01 | Marten

To se dá jedině koupit. :D

22.12.2021 16:09:58 | Xardas

nedělí … vše nebo nic … úsměv.z

21.12.2021 17:35:28 | zdenka

Děkuji. :)

21.12.2021 17:41:49 | Xardas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí