Přítel

Přítel

Taky hledals slunce v nočních cestách.

Taky hledals štěstí skryté ve tmách.

Taky hledals dívku z našich přání.

Taky hledals, jen ti něco brání.

 

Je to uvnitř tebe - smutné, ach ne.

Je to smutné jako moje básně.

 

Tolik smutku stále v sobě tajíš.

Tolik smutku z radosti si krájíš.

Tolik smutku v samotě jsi našel.

Tolik smutku v slovech vždy jsi ztrácel.

 

Chtěl jsi navždy zůstat v lůně matky.

Chtěl jsi vrátit se zas domů zpátky.

 

Vždyť ty nejsi mrtvý ani živý.

Vždyť ty nejsi mého splínu chtivý.

Vždyť ty nejsi, to cos kdysi býval.

Vždyť ty nejsi, abys se mnou splýval.

Autor Xardas, 24.12.2021
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, jenommarie, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí