... zmizela

... zmizela

Anotace: O eM... nic víc nebylo a není třeba...

Velkou část ze svého života,
po mnoho let, já žil s jedním duchem.
Byla jak do mechu šlápota,
co vešlo tam, zas ven druhým uchem.

Říká se, jak pára nad hrncem a nebo Copperfield.
Tak zmizela holka a já se ani neohlíd.

Všude, kde byli jsme, jako bych býval sám.
Ty všechny fotky s ní, z disku jsem vymazal.

A tak nezbylo vůbec nic,
nikomu nechybí.
Nikoho nemrzí,
že už ji ne(u)vidí.....

Autor Petr Z, 25.12.2021
Přečteno 197x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, Psavec, Iva Husárková, šerý, Fialový metal, zdenka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A sníh s větrem zavál,
co se zdálo být šlapotou ?

25.12.2021 23:27:49 | Fialový metal

Dalo by se to tak říct, nebo ,,zmizela v propadlišti dějin, bez pugetu květin,,

26.12.2021 01:38:21 | Petr Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí