Mlha

Mlha

Anotace: ...

Mlha mi vlezla až dovnitř do bytu
Není kam utéct, postarám ulitu
Teď abych přiznal všechnu svou vinu
Než se v té mlze zcela rozplynu

Vlezu si do vany a vodu napustím
Než se již zcela nadobro rozpustím
Vyhrnu rukávy od svého zimníku
Do kůže zaryju špici od pilníku

Lihem pak posilním úmysly zhoubné
Tělem jsem tady, duší však dávno ne
Dva rychlé pohyby, voda se zbarvuje
Vařící voda mě už tepla zbavuje

A mlha kolem mě. Či je to pára?
Už brzdí před domem pohřební kára
Pro oči nevidím tu rudou potopu
Dívám se na sebe, jak mžourám do stropu

Autor Ravena Lupus, 26.12.2021
Přečteno 153x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel vánoce jsou pro osamělé lidi smutná a těžká doba. Hodně síly přeji

26.12.2021 10:46:12 | Marry31

Ať je lepší.

26.12.2021 08:13:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí