VZŤAHOVÁ ROVNOVÁHA

VZŤAHOVÁ ROVNOVÁHA

Anotace: pozor na začiatku z ľahka vulgárne...

Keď chlapovi ovláda pero žena, 

píše s ním, aké ona potrebuje písmená, 

odrazu je krk aj hlava,

chlap pod papučou,

to sa stáva...

 

Keď žena nemá žiadneho slova, či práva

Jej chuť do života odpláva ako láva.

Keď nemôže ukázať svoju silu, 

pretváraš si ju sám na hysterku zhnilú...

 

Chýbajúca rovnováha,

tam, kde nadvláda nepomáha...

Sú to len narúšené základy,

priletia skóre či neskoré pády...

BUM PRÁSK, TRESK, VŠETKO JE INAK

 

Synergia a  tým, 

to sú kompromisy, čo nešli

urobiť predtým...

Každý berie a každý dáva,

nielen povinnosti ale i práva,

nielen zaužívané vzorce,

vypočuj si ju/ho pozorne,

čo chce.... 

 

 

Autor ZUZ271, 26.12.2021
Přečteno 129x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí