Princezna se zlatou tequilou

Princezna se zlatou tequilou

Anotace: A ještě k tomu zadlužená... Inspirováno jednou předvánoční nocí

Vzpomínek fragmenty,
V nenávratnu zmizely,
Pozdě na lamenty,
V hlavě zbraně střílely.


Vezla se autem cizím,
V pánském kabátě princezna,
Opilá zlatem ryzím,
Řidičku už nerozezná.

Po střepech chodila,
Neví, jak se dostala vzhůru,
Zrcadlo rozbila,
To prý má časem přinést smůlu.

S výčitkami ráno v pět,
Sklenku vody dopřává si,
Točí se jí celý svět,
Ubývá v něm spousta krásy.

Krásný stav ji chybí rázem,
Další kolo by si hned dala,
Její život padá na zem,
Alkoholička se z ní stala.
Autor Amiradi, 28.12.2021
Přečteno 126x
Tipy 18
Poslední tipující: Iris, mkinka, Guldrun, Discipulos, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, šerý, Psavec, Roser, Krahujec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to mi připomnělo text od Sto zvířat- Alice se dala na pití. Tedy asociací z Tvého dílka.

28.12.2021 19:32:04 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí