Na hraně

Na hraně

Anotace: ...balancuji...

Když duše víc bolesti pojmout nedokáže

a nemůžeš se vůbec nadechnout ,

když visí bezvládně Tvé silné paže, 

co přáli by si jenom tebe obejmout...

 

Když bolavé je každé ráno, 

kdy přeješ si, aby vše byl jenom sen,

pak na otázku zda šťastný jsem odpovídám ano,

že ty šťastná jsi ,z toho i já šťastný jsem,

svým způsobem...

 

Když polapen jsem v sítě v tomto čase, 

chci vyřknout kouzlo,že se navždy proklínám,

už vyhasínají ty tóny v mojem hlase,

pak svoji misi chci už skončit tady

a prosbu Jemu ke hvězdám pak posílám...

Autor chalcedon, 01.01.2022
Přečteno 154x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Poetik, šerý, Psavec, Marten, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tedy, pěkně poeticky vybarvená*

01.01.2022 16:28:56 | šerý

Hezké

01.01.2022 15:02:38 | sarka

...smutný ale napsaný krásně...

01.01.2022 12:41:44 | Marten

Silné a citlivé. Bolestivé.

01.01.2022 11:04:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí