Dobrou

Dobrou

Dobrou noc příteli
na všechny dobré i špatné dny

Ať neděli hezkou máš..
Kamkoliv jdeš ať nezoufáš.

Kamkoli noha tvá tě dovede
Vše dobré ať se povede..

Kdekoli srdce Tvé se rozbuší
Ať tluče lidem do uší .

Dobrou noc příteli
Na dobré i špatné dny
Autor Liduška, 09.01.2022
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Marten, Kan, jenommarie, Iva Husárková, Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přej a bude TI přáno...
v podanném slovu..
a myšlenkách v srdci
síla poslaná*;)

09.01.2022 07:46:09 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí