snadný život

snadný život

Anotace: . . . . . . . . .

skáču kolem televize
hora jídla na mě čeká
detektivka už je v půli
kdosi střílí na člověka

běžím kolem televize
vůně jídla do mě těká
ve zprávách jsou v šoku z toho
že zas bude dražší veka

hopsám kolem televize
bouda jídla zlostně štěká
nemůžu si nechat ujít
smutný úsměv F.L.Věka

kráčím kolem televize
deka z jídla teple měkká
dneska musím vidět western
ze široka do daleka

sunu se kol televize
masa jídla se mě leká
jenom zkouknu v receptáři
jak se správně tráva seká

lezu kolem televize
jídlo teče jako řeka
aspoň očkem chvíli spatřit
život který neodtéká

plazím se kol televize
kopec jídla na mě kleká
horolezci kamsi lezou
a mně se už hůlka smeká

zní tu hlasy z televize
jídlo se mi s tělem spéká
aspoň slyšet fitness program
zda mi helfne apotéka

pořád hraje televize
nad hladinou z jídla béká
a se mnou tu trpělivě
na můj konec Smrťák čeká

a se mnou tu trpělivě
na můj konec Smrťák …
Autor Bajaja, 11.01.2022
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Fractura cordis aperta, Kan, petrzal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefné, možná až děsivě moc...

11.01.2022 16:01:44 | Fractura cordis aperta

Tenhle pocit dobře znám :-D

11.01.2022 09:42:15 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí